ANTI-AGE SKIN CARE (45+)

За съжаление няма вълшебно хапче, което да ни направи млади завинаги. Колкото по-възрастна е една жена, толкова по-внимателна трябва да бъде към здравето си и, разбира се, към грижата за кожата. За всяка жена над 40 години силно препоръчваме да не ограничава грижата за кожата само с помощта на крем за лице. Анти-ейдж серумът е задължителен. Добрата новина е, че нашата компания е разработила невероятни анти-ейдж серуми, идеално подходящи за всички.
Въз основа на нашите знания и опит, предлагаме анти-ейдж програма за грижа за кожата за дами, а и не само, на възраст над 40 години.

 1. Ежедневно почистване
  Използвайте мицеларна вода.
  Тя много внимателно премахва мръсотията, без да уврежда кожата ви.
  Ако имате тежък грим, използвайте памучен тампон, за да го премахнете.
  В други случаи просто измийте с мицеларна вода и след това изплакнете с хладка вода.
  Между другото, не използвайте прекалено много грим, ако сте над 40 години.

Начин на употреба: нанесете върху памучен тампон и деликатно почистете кожата си по масажните линии, след което препоръчваме да измиете лицето си с вода.

 1. Тонизиране
  Препоръчваме тонизиращ лосион с копринени пептиди. Предишното име на лосиона беше Silk Route. И го намираме за правилно име, защото когато остареем, трябва да се отнасяме към кожата си много нежно и деликатно като скъпа коприна.

Начин на употреба: почиствайте лицето и шията си с памучен тампон или салфетка 1-2 пъти на ден.

 1. Дълбоко почистване
  Едва ли се сещаме за друг продукт против стареене освен Ензимен пилинг с папаин. Нанасяйте го веднъж седмично, когато се къпете, за почистване на кожата и го оставете за 20 минути. След това изплакнете с топла вода. Пилинг-гелът разтваря мъртвите клетки, без да уврежда кожата ви, освобождавайки нови здрави клетки.

Начин на употреба: нанесете ферментен пилинг върху чиста кожа за 15-20 минути, като избягвате областта на очите, след това изплакнете с топла вода. Ако имате чувствителна кожа, може да имате бодливо усещане и хиперемия, но симптомите ще изчезнат след 20 минути след приключване на процедурата. След него можете да прилагате други продукти, подходящи за Вашия тип кожа. Нанасяйте пилинга 1-2 пъти седмично. Стабилен ефект се постига след 3-4 седмичен курс. След това се препоръчва да се направи почивка за 2-3 месеца.

 1. Овлажняване
  За овлажняване използвайте не само крем за лице Comfort, но и Aqua серум. Можете да комбинирате тези продукти и след това да ги нанесете върху кожата си. Или може първо да приложите серума и след това крем Comfort. Както и да се използват, тези продукти усилват ефекта един на друг и овлажняват кожата Ви, която с напредване на възрастта все повече губи съдържанието на вода.
 2. Подхранване
  Експерт балсам и Серум против стареене идеално ще подхранват кожата ви.
 3. Грижа за кожата на очите
  Препоръчваме да използвате крем за околоочен контур и серум за околоочен контур Vita.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *