Anti-age продукти

Anti-aging therapy

MIRRA BIOTECHNOLOGY

BIOTECHNOLOGY LINE представлява:

• Гама от козметични продукти с биотехнологични съставки за активна защита и подмладяване на кожата;

• НАЙ-МОДЕРНИ решения в грижата за кожата против стареене;

• Подмяната, подкрепата и повторението на ПРИРОДНИТЕ ПОДМЛАДЯВАЩИ ПРОЦЕСИ, основани на науката за биомиметиката;

• УЛТРА-ЕФЕКТИВНИ СЪСТАВКИ.

Активните формули съдържат най-модерните съставки, получени с помощта на биотехнологиите:

Ферментирали масла – преработени растителни масла в най-абсорбиращата форма;

Серамиди – основно обновяване! Подпомагат за възстановяване на естествената епидермална структура;

Пептиди – малки по размер молекули, „командващи“ клетките, за да стимулират процесите на възстановяване на кожата;

BIO-Placenta® – комплексът от 5 фактора на растежа, стимулира подмладяването чрез засилване на естествената способност за оздравяване и възстановяване на кожата;

Matrixyl® – уникален пълнител за бръчки. Стимулира синтеза на 6 основни компонента на кожата.

Booster серум с хиалуронова киселина

Серум с хиалуронова киселина

Уникалният състав на активните съставки гарантира максимална ефективност на хиалуроновата киселина без инжекции. Booster серумът е направен по иновативна „booster” технология. Активните съставки са избрани така, че да да се подсили ефектът от синергичното им взаимодействие.

Ефект

Действието на две форми на хиалуронова киселина помага да се постигнат резултати, равни на тези на инжекциите за красота, без да се травмира кожата. Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло прониква дълбоко в кожата и активира процесите на производство на колаген и други структурни молекули. Предпазва от загуба на влага.

Хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло осигурява дългосрочно снабдяване с влага и предпазва кожата от нейната загуба.

Биологично активни растителни екстракти, хидролизиран колаген и трехалоза засилват овлажняващия ефект на хиалуроновата киселина, надеждно защитават клетките от отрицателните фактори на околната среда.

Трехалозата (полизахарид, извлечен от растенията) се отличава с мощни влагозадържащи и защитни качества. Подобрява регенерацията на клетките, засилва ефекта на хиалуроновата киселина.

Екстрактът от виола трикольор омекотява и кондиционира кожата. Известен е и с противовъзпалителни, антиалергични и възстановителни качества.

Екстрактът от алое вера овлажнява кожата, предпазва от UV лъчение. Съдържа подмладяващ витаминен, антиоксидантен и ензимен комплекс.

Бетулинът от брезовите листа и пъпки забавя процеса на стареене, улеснява клетъчната регенерация. Отличава се с овлажняващи, противовъзпалителни и антиалергични качества.

Booster серумът активно хидратира кожата, стимулира метаболитните процеси, укрепва колагеновите и еластиновите влакна, активира възстановителните и защитни качества на кожата.

РЕЗУЛТАТ: здрава и сияйна кожа, изпълнена с влага и хранителни вещества.

Употреба

Нанесете щедро върху кожата на лицето и клепачите. Използвайте го преди основния си продукт за грижа (крем или балсам), за да повишите неговата ефективност. Можете да го прилагате и локално – върху области, където признаците на стареене са най-очевидни. Използвайте продукта веднъж на ден или всеки втори ден.

ANTI-AGING серум

Истинско съкровище за стареещата кожа!

  • засилва производството на младежки протеини в клетките;
  • подобрява здравината на кожата;
  • намалява бръчките;
  • изравнява тонуса на кожата и му придава естествен блясък;
  • насочва ендогенните механизми за клетъчна защита за борба с оксидативния стрес;
  • възстановява защитната функция на кожата, засилва нейната устойчивост и еластичност;
  • ефективно овлажнява и омекотява кожата.

ANTI-AGING серумът е истински скъпоценен камък за зрялата кожа! Еликсир за красота на базата на скъпоценни масла и емолиенти се подсилва от супер активни модерни подмладяващи компоненти. Продуктът подсилва няколко механизма за подобряване на структурата и състоянието на кожата.

Мастиховото масло активира синтеза на младежки протеини* в кожните клетки. Стимулира образуването на колагенови и еластинови влакна, повишава тяхната твърдост и равномерно разпределение. Активира клетъчния процес на детоксикация и гарантира оптимално функциониране на клетките. В резултат на това дермалният слой става твърд, а кожата става по-обемна и еластична.

* През последните години се провежда задълбочено проучване на протеина от семейството FOXO, иначе известен като младежки протеин. Ролята на този протеин в защитата и удължаването на жизнения цикъл е подробно проучена и документирана. FOXO, разположен в клетъчното ядро, активира транскрипцията на гени, участвайки в процесите на клетъчна детоксикация и възстановяване на ДНК.

През 2005 г. е открит нов протеин, способен да поддържа FOXO в клетъчното ядро. Новият протеин е кръстен в чест на гръцката богиня Клото, въртяща нишката на живота. Днес учените разглеждат протеина Клото като новия младежки протеин. Участва в множество клетъчни сигнални пътища, водещи до оптимално функциониране на кожните клетки. Мастиховото масло стимулира синтеза на протеин Клото във фибробластите.

Екстрактът от куркума, получен чрез метод за извличане на CO2 и стандартизиран по съдържание на Турмерин (Turmerin) (не по-малко от 65%), се отличава със забележителен антиоксидативен капацитет, стартирайки ендогенните защитни клетъчни механизми. Куркумата е истинска „златна подправка” от Индия, която помага за подобряване на състоянието на кожата, изравняване на тена и намаляване на бръчките.

Мастноразтворимите копринени съединения овлажняват кожата и спомагат за задържане на влагата в нейните структури.

Резултатът:
Кожата изглежда подмладена и еластична. Контурите на лицето стават по-дефинирани, дълбочината  и видимостта на бръчките се намаляват. Кожата изглежда гладка и равномерна, младежка и сияйна.

Ефект

ANTI-AGE серум:

• засилва производството на младежки протеини в кожните клетки;

• увеличава плътността и хомогенността на колагеновите и еластиновите влакна;

• намалява появата на бръчки;

• прави кожата светеща и изравнява тена;

• възстановява кожните бариерни функции и еластичност;

• ефективно овлажнява и успокоява кожата.

Употреба

Използвайки леки масажни движения, нанесете малко количество серум върху почистена кожа на лицето и шията.

Препоръчва се използването на серума вечер, поне 30 минути преди лягане. Може да го приложите като отделен козметичен продукт или да го смесите с нощен крем. Може също така да използвате серума като допълнително средство за възстановяване на кожата. За да се постигне видим ефект против стареене, е необходим курс не по-кратък от 1 месец.

COLLAGEN PREMIUM: ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, СИЯНИЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ

Collagen Premium

Регенериращият крем и Бустер серумът съдържат максимално количество колаген, възможно в козметичен продукт. Техните активни формули са свързани, за да стимулират клетъчната регенерация, подобряването на собственото производство на колаген и еластин в кожата. Спомагат за възстановяването на увредените колагенови и еластинови влакна, като по този начин предотвратяват загубата на обем на меките тъкани. Незабавно попълват кожата с влага и помагат за задържането ѝ, подхранват я с ценни морски минерали..

В резултат на редовна употреба меките тъкани стават по-твърди и устойчиви, възвръщат естествената си еластичност. Активните формули съдържат колагенови аминокиселини:

• Глицин – 35%

• Хидроксипролин – 10-15%

• Пролин – 7-9%

Изморена, изгубила блясък, атонична кожа с намалена издръжливост, твърдост и фини линии, може най-много да се възползва от специалната гама колагенова козметика от MIRRA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *