Иновационни технологии

Максимален ефект

Picture

Продукцията на МИРРА се състои от микроемулсии и микрокапсули с оптимални размери на частицата. Това позволява полезните вещества в козметиката МИРРА да въздействат на кожата с максимален ефект.


Артезианска вода

Picture

МИРРА използва чиста артезианска вода, обогатена по патентована технология.Водата съхранява цялото богатство на минералния си състав и придобива редица нови чудесни свойства.


Технологии

Picture

МИРРА прилага метода на студеното емулгиране, изключващ термичното въздействие върху активните вещества в кремовете.


Без Аналог

Picture

Хайверът и ДНК от млякото на сьомга и есетрови  риби  са  уникалните компоненти на козметиката МИРРА. На тяхна основа се произвеждат високоефективни средства за подмладяване. В света няма аналог на този метод за обработка на хайвер.


Иновации

Picture

За производството на козметиката МИРРА се използват иновационни научни разработки в областите за получаване на активни съставки и методи за включването им в готовия продукт.


Натурална Козметика

Picture

Всички продукти в козметиката притежават живо природно ухание, поради факта,  че козметиката се произвежда на основата само на растителни компоненти и продукти от морето.


Сертификати и Стандарти

Picture

На всеки стадии от своето производство, продукцията се подлага на многократни тестове за качество. Производството на МИРРА притежава сертификат по ISO 9001:2000 и сертификат за екологична безопасност.