Имунитет и анти-стрес

Състоянието на кожата е следствие от общото състояние на Вашето здраве. Кожата има свой имунитет, което се отразява на здравето и външния й вид, младостта и дори цвета на лицето. Ако смятате, че отражението Ви в огледалото показва тревожни признаци – кожата Ви се нуждае от усилване на имунитета!

Имуностимулиращият крем-концентрат IMMUNITY + ще дойде на помощ в случай на повишен риск от кожни имунодефицитни реакции: резки промени в температурата и климатичните зони, дългосрочен стрес, апатия, умора, безсъние и обща липса на сън и др. Активните компоненти на крема работят на клетъчно ниво: предпазват клетките от увреждане на действието на свободните радикали и UV лъчението, стимулират активността на растежни фактори, участващи в епидермалното делене на клетките.

Активните компоненти на крема помагат за възстановяване на бариерните функции на кожата, изравняване на тонуса на кожата, връщат здраве, красота и младежки вид. Нанасяйте IMMUNITY + вечер и се наслаждавайте на напълно възстановена кожа сутрин.

IMMUNITY + ефективно премахва възпалителните реакции на кожата, включително тези, причинени от зимни фактори, като обрив, зачервяване и дразнене, което го прави полезен при проблемна (акне) и раздразнена кожа.

Ефект
Възстановява защитната бариера на кожата.
Стимулира собствения имунитет (клетъчна имуномодулация).
Премахва възпалителните реакции – обрив, зачервяване, дразнене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *