Грижа за кожата през зимата

Програмата се препоръчва за ползване 1-3 пъти седмично за бързо подобряване на сухата кожа❄️

  1. За почистване и премахване на грима използваме меко и нежно почистващо мляко за суха и нормална кожа с малини и детелина.
    Събираме малко количество мляко в ръцете и го загряваме малко с пръсти. Нанесете млякото върху кожата на лицето и шията и внимателно го разтрийте по масажните линии. С памучни подложки /гъба премахваме остатъка от млякото, а с него и всички примеси от кожата.

ИЛИ може да нанесете продукта върху мокър памук, гъба или салфетка и да избършете лицето си с меки кръгови движения.

  1. Попийте кожата с кърпа или хартиена салфетка. Нанасете Enzymatic Exfoliant с папаин равномерно, като избягвате зоната около очите. Продуктът ексфолира мъртвите клетки, елиминира комедоните и възпалителните елементи от повърхността на кожата, а също така предотвратява запушването на мастните жлези поради растителния ензим (папаин).
  2. Нанесете тонизиращ лосион за суха и нормална кожа с копринени пептиди и женшен върху компресирана маска или медицински марли. Време на експозиция: 5-10 минути. Попийте Излишъка, ако е необходимо.
  3. Нанесете за 15 минути релаксираща маска с розова глина. Когато изсъхне, изплакнете с вода.
  4. Третирайте лицето със същия лосион с помощта на памучна подложка, за да премахнете остатъците от маската и да възстановите pH на кожата.
  5. Завършете грижата с мултивитаминен балсам (по цялото лице по масажните линии, като избягвате зоната около очите) и подхранващ крем за очи.
    Ако е необходимо, нанесете крем с криопротектор, който предпазва кожата от температурни крайности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *